Menu +

Vacatures

Stichting Vervoer voor Ouderen zoekt regelmatig vrijwilligers

Wilt u eens een mede-Harenaar naar een familielid rijden? Naar een winkel, een ziekenhuis? Of bent u liever de spin in het web van de telefoondienst, die het vervoer voor ouderen en minder-validen regelt? Dan is de Stichting Vervoer voor Ouderen op zoek naar u!

Chauffeurs

Door de sterk toenemende vraag van ouderen en mindervaliden naar vervoer is bij de Stichting Vervoer voor Ouderen in Haren dringend behoefte aan meer vrijwilligers. Bij de chauffeursdienst zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom, die een paar dagen per maand in een 9-persoonsbus of in één van de twee auto’s willen rijden.

Ook voor avonden, zon- en zaterdagen zoeken we chauffeurs. Een maand van tevoren kan worden aangegeven op welke dag(en) men verhinderd is. U heeft hiervoor minimaal rijbewijs B nodig. Ook hopen we dat u zich de stratenkennis van Haren en het zuidelijke deel van de stad Groningen eigen wilt maken.

Telefoondienst

Tevens zoeken wij voor de Telefoondienst vrijwilligers. Onze telefooncentrale is alleen op werkdagen in bedrijf van 09.00 tot 13.00 uur. Wilt u meedoen, dan kunt u een maand van te voren aangeven wanneer u verhinderd bent.

Planners

Hebt u ervaring of affiniteit met planning: Dan zou u de Stichting een groot plezier doen wanneer u de maandelijkse bezetting van beide teams wilt gaan plannen. Bij alle drie functies krijgt u een uitgebreide interne instructie verzorgd door eigen mensen.

Dus wanneer u affiniteit met de doelgroep heeft, over sociale vaardigheden beschikt, geduld en teamgeest bezit: neemt u dan contact met ons op. Zo maken we het samen nog plezieriger in Haren! U kunt bellen naar onze centrale 06 – 23 10 77 53 (op werkdagen tussen 09.00 – 13.00 uur) of direct met de voorzitter (dhr. H. Mulder), mob. 06-53200809.