Menu +

Werkwijze


Hoe geeft u zich op

Wanneer u gebruik wenst te maken van Ouderenvervoer dient u dit minimaal één werkdag van tevoren (eerder mag ook) tussen 9.00 – 13.00 uur telefonisch aan te vragen bij onze telefoondienst: 06 – 23 10 77 53. Afspraken voor de zaterdag uiterlijk op de vrijdag daarvoor opgeven.


Wanneer rijdt Ouderenvervoer

Ouderenvervoer rijdt iedere werkdag tussen 8.00 en 18.00 uur, met uitzondering van een aantal officiële feestdagen namelijk: Nieuwjaarsdag, beide Paasdagen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, beide Pinksterdagen en beide Kerstdagen. Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag wordt er wel gereden. Op zaterdag rijdt de bus van 09:00 – 17:00 uur.

Eén van de minibusjes wordt gebruikt als retourauto. Indien uw terugrit niet is te plannen (zoals bv. bij ziekenhuisbezoek) kunt u met de chauffeur van de retourauto bellen om de terugrit aan te melden.

Waarheen rijdt Ouderenvervoer

Wij kunnen uw vervoer verzorgen in Haren en Groningen-Zuid. Daarnaast rijden we ook naar Eelde, Paterswolde, Vries, Onnen, Noordlaren, Midlaren en Zuidlaren. Ook rijden we naar het Martini Ziekenhuis en naar het UMCG en andere locaties, zoals het gezondheidscentrum Hoendiep, Certe Damsterdiep en Lentis Hereweg. Verder kunnen we u ook naar het Crematorium (Selwerderhof en Stad en Ommeland) vervoeren.

Reportage over de Stichting Vervoer voor Ouderen in Haren. Met dank aan Oogtv. Klik hier om naar Youtube te gaan, of zie hieronder.